Custom Search

Sep 3, 2007

Encod Bulletin september 2007 in Dutch

HaRdCOREhARMREdUCER for Joep Oomen (ENCOD)

ENCOD Bulletin voor September. Je kunt het ook vinden op
http://www.encod.org/info/ENCOD-BULLETIN-33,641.html


Beste mensen,


De komende maand doen we een brede oproep naar iedereen die voorstander is van een wereldwijde hervorming van de drugswetgeving om samen te werken rond de organisatie van een evenement in Wenen in maart 2008, als de Commissie Verdovende Middelen van de Verenigde Naties daar bijeenkomt om de resultaten van de 10-jaren strategie te bespreken om het wereldwijde drugsprobleem uit te roeien dan wel aanzienlijk te verminderen. Het doel van dit evenement is de redenen te vinden waarom het drugsverbod wordt voortgezet ondanks het overweldigende bewijs dat het een totale mislukking is, alsmede om de economische, ecologische en politeke perspectieven in de verf te zetten van een koerswijziging naar een rationeel drugsbeleid.

Ook in September zal de tekst van een nieuwe ENCOD-flyer over het voorstel van de Cannabis Social Clubs vertaald en geprint worden. Deze flyers kunnen worden gebruikt door locale groepen om de vestiging van een Cannabis Social Club in hun stad of land te vestigen, als deel van de CSC campagne.

Bovendien zal ENCOD aanwezig zijn op de komende evenementen deze maand:

4 September: Actievergadering in Rotterdam,
http://www.encod.org/info/4-SEPTEMBER-ACTIEVERGADERING-IN.html

15 September: Conferentie Legalise Cannabis Alliance, Stoke On Trent, UK
http://www.encod.org/info/SEPTEMBER-15-LCA-CONFERENCE-STOKE.html


ENCOD heeft nog een bedrag van 10.000 euros nodig om ons werk in 2007 in goede omstandigheden verder te zetten. Als er leden zijn die dit jaar nog een extra donatie kunnen geven, zou dit zeer welkom zijn (zie de bankgegevens onderaan).

Anderen zouden een kleinschalige fondswervingsactie kunnen organiseren om het werk van zowel locale organisaties als ENCOD te steunen. Mensen kunnen in kleine groepjes samenkomen, voor een etentje, spel of sociale activiteit die geld opbrengt. Er zijn collectebussen beschikbaar die hiervoor gebruikt kunnen worden. Laat het weten als je er nodig hebt, of als je suggesties zou willen voor dit soort activiteiten.

Groepen in de UK en Spanje hebben al zaterdag 29 september uitgekozen, bij gelegenheid van het feit dat het op 28 september de 79^e verjaardag is van de Conventie van Genève, waarbij het verbod op cannabis werd ingevoerd. Maar deze datum is geen must.

Beste groeten,

Joep

WWW.HaRdCOREhARMREdUCER.BE
DrugWarLog
ArtCoreFromTheHardCore
 
Blog Directory - Blogged